30 april

Hej alla sötisar. Det är ett härligt väder idag man blir på sånt bra humör!  Gick upp 8 idag för jag skulle till sjukhuset kl 10 och det tar en timme för oss att åka, när vi kom ditt fick vi komma in påengång dom kollade mitt knä sen sa dom att jag skulle träffa en knäspeciallist så skulle dom gå in med en kamera i knät. Urrrsch! Men jag har sånt besvär så det är nog lika bra. Nu ska jag städa sen fixa mig och åka in till stan och möta Angelica,Louise och Alexandra.
Skriver sen när jag är hemma hos Alexandra!

Ha en super bra dag :)


match

Kom hem från matchen för ett tag sen, det gick bra tyckte jag även om vi inte vann så spelar vi i ett korppen lag och vissa har aldrig spelat så jag var riktigt nöjd. Nu väntar jag bara på att syrran ska bli klar på toan sen ska jag in i duschen sen sova ska till sjukhuset imorgon och kolla knät óch se vad vi ska göra eftersom att jag har problem efter opration som jag gjort för ett halv år sen.

Sov gott sötnosar :)


Stan

Har varit i stan hela dagen först så åkte vi till Bobby`s Hårstudio där min syster skulle klippa sig det tog ungefär 3 timmar dom färgade också. Det blev skit snyggt räkomenderar verkligen dom! Efter det så åkte vi till Odenplan där vi skulle möta våran bror Jimmy vi lunchade på markoolios resturange, tog en lasagne den var super god. Sen så gick vi och köpte glass och satte oss i solen, mysigt att träffa bror har inte gjort det på ett tag. När jag kom hem så har jag börjat städat huset. Måste ha lite pengar tills imorgon hahah. Har bränt så sjukt mycket pengar på bara en vecka :/ inte bra det!  Snart ska jag åka iväg på fotbolls match så jag måste göra mig i ordning.

Hare så bra i solen, puss!

29 april

Godmorgon!  Jag blir det dock ingen skola för mig, vi skulle ha fråge stund eller något för vi har OS vecka så jag tycker att det inte var någon ide plus att min syster vill att jag ska följa med henne till stan för hon ska klippa sig. Mina planer för dagen är att vara i stan, jag och Sanna ska nog träffa våran bror och luncha eller fika. Mysigt :)

Skriver när jag kommer hem!  Ha en underbar dag i solen.

träning

Har precis kommit hem från träningen, först tränade jag på "kärring gympa" en timme sen fotboll i  en timme och 30 min. Så nu är jag helt slut i kroppen, har inte så mycket att skriva ska snart gå och lägga mig och kolla på tv!

Hoppas ni har haft en bra dag :)

inlägg

Har precis kommit hem från skolan. Vi har nån OS vecka och jag var inte där på morgonen så jag var inte uppskriven på något för man skulle göra massa grejjer så jag gick bara runt sen så bestämde jag och Amanda oss för att gå och köpa kladdkaka GOTT! Sen gick vi hem. Ska snart ta tåget till pappas jobb sen åka till kista och äta och köpa skor. Det skulle bli upp till 20 grader i veckan men det verkar inte som det när det är målning vart är solen ?

Ciao

28 april

Hejsan alla sötnosar!
Idag fick jag lite sovmorgon skulle vara hos tandläkaren 9:20 dom skulle fixa till mina tänder lite så att dom blev snygga. Sen mötte jag nåra i min klass för att sen gå till en teater, den var väll sådär. Så nu sitter jag och Amanda hemma hos mig och lyssnar på musik och bara tare lungt vi börjar kvart i ett sen. Men måndag och tisdag så har vi OS vecka i skolan så vi har inga lektioner riktigt skönt.

Skriver sen när jag kommer hem från kista ska nämligen köpa fotbolls skor!

Pussar & Kramar

hemma

Har precis kommit hem, har varit hos pappas tjej som fyllt år. Vi åt lite smörgåstårta och lite bullar, Smarigt! Så nu är min mage stor hahah. Jag ska nog snart gå och lägga mig är lite sliten från igår och måste vara pigg imorgon.

Sov gott!

27 april

Hejsan. Igår när jag skulle skriva så gick det inte att spara inlägget så jag får ta allt jag gjorde igår idag istället. Jag och Louise vaknade av att min pappa roppa på mig vid tio och då vare bara att gå upp och äta frukost för jag,Louise,Sanna,Anna och Patrik skulle åka till vällingby. Vi åkte till vällingby för att shoppa lite, köpte ett par skor och lite smink. Efter att vi kom hem från vällingby så mötte jag och Louise hennes pappa i centrum så att vi kunde köpa lite mat sen åkte vi hem till henne och lagade mat. Efter maten så fixade sig Louise lite sen åkte vi hem till min så att jag kunde duscha och fixa mig. På kvällen åkte vi tåg med min syster till Sundbyberg där vi skulle möta hennes vän sen tog vi tunnelbana, jag och Louise skulle på fest i östermalm så vi hoppa av i t-centralen och som vanligt tog vi fel tunnelbana. hahah kanske blir så när man är lite dragen! Men vi kom ialla fall fram tillslut. Det var väll en helt okej fest. Vi sov över där och åkte hem vid tio idag. Så jag och Louise har bara kollat på tv och sovit lite. Just nu så ska jag fixa mig och sen åka till pappas tjej som har fyllt år.

Skriver när jag kommer hem.

25 april

Hej alla söta!
Har inte hunnit blogga något idag för jag försov mig som vanligt , hahah. Slutade vid kvart över ett idag skönt. sen vara bara att springa hem och byta om och ta tjugo i två tåget till stan där jag skulle möta Louise. Har shoppat en tunika,skor och underkläder. Just nu så fixat vi oss för utgång vi ska träffa nåra vänner och ha det lite mysigt.
Hoppas ni får en underbar kväll. Älskar solen !

Ciao


Hemma hos Louise

Har precis kommit hem till Louise. Vi har tränat två pass idag först lättgympa sen medel+ det var riktigt skönt men är helt slut nu ska snart gå hem och duscha. Min dag idag har väll varit bra. Började kvart över åtta med nationella proven i matte. Gick från skolan vid tolv för jag skulle till vårdcentralen och göra en sak sen åkte jag och Amanda till Bro där vi skulle möta hennes vän vi va där ett tag sen åkte jag hem och mötte Louise och Alexandra som skulle följa med till stallet vi var där i i timme sen åkte vi hem till Louise och lagade pannkakor, smarigt var det!  Det måste vara någon tid med att göra slut nu, tycker alla har gjort slut nu dom senaste dagarna.
Kommer inte hinna blogga något mer idag så ni får sova så gott.

Pussar

24 april

Godmorgon !
Skriv inte så mycket igår. Var iallafall i stan med klassen jag och tjejorna åt på pizza hut. Smarigt sen kom Louise ditt sen gick vi till museumet vi skulle kolla på var där i 30 min sen åkte vi hem för vi skulle möta Angelica som skulle säta in p-stav. Sen åkte jag och Louise till stallet och gosade med kaninungarna sen åkte vi och hämtade Alexandra vid tåget sen hem till Louise och käkade och svullade lite godis. Har lite bråttom nu har nämligen nationella proven idag så jag måste komma i tid.
Skriver när jag kommer hem från skolan!

Ha en bra dag!

23 april

Hoppas ni har sovit gott, för det har inte jag. Jag har varit hundvakt hela natten och så märker jag att hunden hoppas upp i sängen när jag ligger och sover, jag fick inte ner henne heller hon är inte en liten hund för hon väger 50 kg. Så det var bara att stänga min dörr så att Doriz inte kom in men då står hon och yllar istället.  Jocke kom och hämtade henne kl 7 imorse han hade varit på sjukhuset. Har sovmorgon idag skönt. vi börjar 11 idag eller vi ska mötas vid tåget och så ska vi åka in till stan till något museum.
Solen är uppe och man känner sig så lycklig och glad när den är framme!

Ha en super bra dag i solen :)

22 april

Har inte hunnit skriva imorse. Började skolan kl 9 och slutade tjugo över två men gick hem vid halv två och solade sen kom Louise vid 2 så då åkte vi till stallet för hon ville kolla på kaninungarna vi har fått, dom är så söta. Sen tog vi moppen ner till vårdcentralen där Louise skulle ta en spruta sen gick vi vidare till centrum och köpte sallad sen åkte vi hem till mig och lagade en stor sallad som vi sedan åt ut, MYSIGT!  Sen vare bara att gå till träningen det fick bli medelgympa idag igen. Efter träningen gick vi och köpte frukt sen gick en promenad. Min bror ringde mig och frågade om jag kunde vara hundvakt så jag och Louise gick och mötte honom vid min pappa sen gick vi till min mamma. Nu så ska jag bada och sen kolla på tv skriver senare.


Pussar

fotboll

Har nyss kommit hem från fotbolls träningen så nu är blir det att bada bubbelbad sen plugga och kolla på tv!
Hoppas ni haft en bra dag för det har jag haft i det fina vädret.

Kramar


medelgympa

Så nu har jag precis kommit hem från första träningen så nu är det bara att ladda upp till nästa träning. Tog en frukt det är alltid bra efter träningar. Gick på medelgympa det var nästan bara gamlingar där haha.  Det är super skönt att komma igång med träningen.

Pussar & Kramar

21 april

Vaknade imorse av att min mobil ringde och det var Louise det första jag frågade var hur mycket klockan var och den va halv 9 och jag började kl kvart över 8 så det var bara att skynda sig upp och klä på sig sen gå till skolan, Kom en timme försent. Efter skolan så gick jag hem till Louise där hon och Angelica var, vi satte oss och solade. Åhh man bara älskar detta väder!  Vi gick sedan hem till Angelica för att laga mat till hennes familj och det fick bli sallad så gott och nu sitter jag och väntar på att dom ska komma och hämta mig så att vi kan träna.  Kanske inte hinner skriva sen för nu ska jag träna till 7 sen direkt till fotbolls träningen som slutar halv tio sen bada och plugga men kanske hinner skriva när jag kommer hem.

Hur har eran dag varit ?

träning

Kom igång med träningen idag efter att jag har haft kryckor och det kändes riktigt skönt att få röra på sig!  Idag har jag inte gjort så mycket va i stallet och gosa med min sötnos Mikeno, sen gick jag och syrran och köpte glass sen va jag så trött så jag somna framför tv, sen blev det till att träna step up med Louise. Nu ska jag duscha sen kolla på tv sen sova måste avra pigg imorgon!

Hoppas ni haft en underbar dag i solen :)


20 april

Godmorgon!
SOLEN är uppe , men blir så grymt glad när den är framme. Igår så var jag och Louise hemma hos mig. Vi satt och sanckade lite med min syster. Det fick bli en trevlig hemma kväll istället för utgång. Nu har jag precis vaknat och Louise har precis gått hem. Mina planer för idag är att jag ska åka till stallet sen träna eller träffa en vän.

Vad ska ni göra i de sköna vädret ?

19 april

Hejsan! Förlåt för att jag inte bloggade så mycket igår hann tyvär inte. Efter skolan igår så åkte jag hem och fixade mig sen mötte jag Hampus och Linnea som skulle till stan så då fick jag lite sällskap på tåget. Jag och Hampus gick till donken och åt glass sen mötte jag Louise för att shoppa lite, det blev två tunikor bilder kommer upp sen. Efter stan åkte vi hem till mig och åt lite mat sen fixade vi oss för utgång till barkarby där det var lite folk. Vi bada i en tunna vet inte vad det heter, haha. Men det var riktigt skönt sen åkte vi till årsta där vi skulle sova hos Louises bror Dan vi va hemma hos honom vid fem tiden. Vi vaknade vid tio av att hans dotter Ida var där hon är så söt! Vi åkte pch kollade på idol vinnaren Marie på K-rutan eller vad det heter sen åkte vi alla hem till louise. Vi har bara kollat på film och sovit och nu väntar vi på pannkakor som Dan lagat. SMARIGT :)

Ha en underbar kväll i solen sötnosar.

18 april

Hejsan!
Hann tyvär inte skriva imorse försov mig. Vaknade tjugo i åtta och började kvart över så det blir lite stressigt men jag kom ialla fall i tid. Det har varit en bra dag men fick reda på att jag har blivit polisanmäld från skolan . haha Jaa vad ska man göra med alla dessa jävla skolor. Nu har jag Engelska/ Svenska och jag ska redovisa om Holland så jag ska väl börja leta lite fakta nu. Mina planer för idag är att jag ska möta Louise i stan vid 5 så ska vi shoppa lite sen äta något sen hem och fixa oss för utgång. Måste bara säga en sak jag fattar absolut inte så mycket om min nya mobil så jag skicka sms till fel personer. haha lite pinsamt men man lär sig med tiden.
Skriver mer sen när jag kommer hem.

Ha en bra dag i solen alla söta!

ny

Har precis kommit hem från barkarby, först åkte jag,Sanna och pappa till jakan för att lämna pappas bil som dom ska fixa sen vidare till SIBA i barkarby för där skulle Sanna lämna in sin mobil sen svängde vi in på Onoff också där jag skulle visa en mobil jag ville ha, men vad kom jag hem med ?  Jo en Dolce & Gabbana telefon.  Jätte nöjd med den även om jag bara haft den i nån timme . haha snart kommer Amanda och Ida förbi och hämtar en tröja sen ska jag kolla på tv med pappa och Sanna.

Denna mobil hade jag innan fast en silver   & nu har jag den rosa fast guldig och så är det Dolce & Gabbana.

                            



Ha en bra kväll !

bilder

Hahah så här kan det se ut en dag med Amanda , vi bjuder på dom bilderna ;)

          


Pussar & Kramar

17 april

Hallo :)
Började skolan kl 9 åkte och hämtade Amanda innan vi gick till skolan. Har varit en seg dag, men en grejj var faktiskt riktigt skoj vi dansade på idrotten och det är verkligen min och Amandas grejj. Men kan ju tyvär inte ta i så mycket när man ska dansa eftersom att jag har skadat mitt knä. Men det gick okej!  Jag och Amanda gick från skolan vid halv två för att sedan gå till kommun huset för att ansöka om sommarjobb så nu är det avklarat. Hoppas bara att man får något roligt jobb så att man inte får typ att rensa rabatten. Sedan gick vi till centrum och kollade lite i affärer och Amanda köpte en tröja. Sen har vi spelat lite guitarr hero. SOLEN skiner man bli så glad när solen är framme!

   

Skriver senare när jag kommer hem från barkarby!

Hemma hos Louise

Nu sitter jag hemma hos min vän Louise, vi sitter och kollar på alla avsnitt av The Hills.  Men hon sitter och tjatar om att jag ska ta bort bilderna på henne men det tänker jag inte för dom är jätte fina! Saknar verkligen träningen, nästa vecka blir det till att träna dubbel pass. Jag och Louise har bestämmt att vi ska börja träna varje dag och bröja äta nyttigt det kan verkligen behövas. Har ni några bra tip på mat ?

Ha en underbar kväll!


saknar

Idag så slutade jag vid tre då åkte jag och Amanda hem till mig kollade lite på tv och nu sitter vi här framför datan och lyssnar lite på musik och kollar bilder. Googlade på internet och hittade min morfars hus . Jag saknar verkligen honom han och jag har inte träffats på ett halv år eller mer och det svider verkligen att det ska vara såhär. Att jag ska drabbas av något jag inte har gjort bara för att mamma och han har bråkat om något.  Saknar alla jular där med hela släkten och bara vara där och koppla av för det kan man verkligen göra där.

Älskar detta hus !


plugget

Hejsan allihoppa, just nu sitter jag i skolan och har precis haft lunch. Inte den godaste lunchen men käkade mackor.Kom nåra minuter försent till nationella proven idag och det var inte bra . Men jag tror uppsatsen på Engelska gick bra eller hoppas det ialla fall. Sitter i musik salen och kollar när Amanda och Cissi dansar, haha jag kan ju inte vara med. Känner mig verkligen handikappad och det är inge roligt. Vad är era planer för dagen ? 

Kramar 

16 april

Godmorgon :)  ska snart åka till skolan, vi har nationella proven i Engelska idag. mhh inte roligt alls! Slutar väll runt två så då ska jag bara åka hem och tare lungt sen åka hem till Louise och se alla avsnitt från The hills. Åhhh älskar det programet.
Ha en trevlig dag!


helgen

Här kommer lite bilder, ni får tyvär inte se alla . haha ;)

   

15 april

Hej! Hann tyvär inte skriva nått mer inlägg igår för jag kom hem halv 3 på morgonen från sjukhuset. Det var inte så roligt att sitta på sjukhuset 7 timmar. Först så var vi på Enköpings sjukhus, vi kom ditt vid 7 och fick reda på att det var folk som hade suttit där från halv 2 på dagen så vi väntade i 2 timmar sen åkte vi till Uppsalas sjukhus och väntade i 1 timme så fick vi komma in. så det var skönt! Det är inget brutet men knät är svullet så jag går på kryckor nu inte allt så roligt. Man får så ont i händerna när man har kryckor.  Idag så började jag skolan 9 så jag fick sova lite inatt iallafall. När jag kom ut från toan så står Amanda hemma hos mig haha hade ingen aning att hon skulle komma så pappa skjutsade oss till skolan. Vi slutade halv 4 då min farbror kom och hämtade mig och Amanda och skjutsade oss hem till mig sen gick vi upp till centrum och det var hur jobbigt som helst att gå på kryckor ditt. Vi köpte muffins så gott, vi gick hem och kollade på The hills och käkade våra muffins. Mina planer för kvällen är att bara tare lungt kolla på tv och sova.

Sa ju igår att jag skulle lägga ut bilderna från i helgen och jag ska göra det så fort jag kan. Lovar !


Ciao


Godmorgon!

Har precis kommit upp från sägen och det blev dock ingen skola idag eftersom att jag inte kan gå. Så det blir till att åka till sjukhuset senare idag när pappa kommer hem . Ursch hatar verkligen sjukhust. Idag blire till att plugga lite sen bara ligga och kolla på tv, det är absolut inte roligt att bara vara hemma men vad ska man göra när man inte kan gå.  Det ärunderbar SOLEN är uppe :)
Hoppas ni har en trevlig dag i solen !

Kramar

13 april

Har inte hunnit skriva något idag, men ska berätta vad jag och Louise gjorde igår kväll. Vi åkte till jakan där vi skulle möta John och hans vänner sen åkte vi till ett varndarhem där hans vän hade hyrt ett rum som vi skulle vara i, dricka lite lyssnar på musik och så. Vi blev kvar där hela natten så jag kom hem vid halv 3 idag på dagen. För jag och Louise stannade på Max och käkade lite. När jag kom hem var jag och Louise ganska trötta så vi sov ett tag sen vare bara att ladda om eftersom att jag skulle ha match idag och det var samling halv 5. Det var bara en tränings match och vi mötte enköpings herrar. Hahha vad ska man säga, det gick väl rätt bra men dom vann plus att jag blev skadad och kan tyvär inte träna på ett tag! Ikväll blir det bara att ta det lungt kolla på film och hoppas att jag kan gå imorgon. Lägger upp bilderna imorgon som vi tog igår.
Har eran helg varit lyckad ? :)

Pussar

bilder

bilder från förra helgen.


Fika med plast syster !

 
På väg till fest, haha dock en dålig bild på mig och Angelica!  
 

Nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar, Farmor har kommit hitt med min bal klänning. Kanske lägger upp någon bild på den eller så får ni komma och kolla på avslutningen :)


Godmorgon

Vaknade rätt tidigt idag men gick och la mig tidigt också var så trött. Imorse när jag vaknade bestämde jag mig för att köpa en ny mobil, hade den platta sony ericsson men den gick sönder och dom tänkte inte laga den så då blir det till att köpa en ny. Säger bara det köpt inte dom mobilerna. Mina planer för dagen är att åka till stallet sen träffa mamma som varit i London i två veckor, hoppas hon köpt något fint till mig. Senare ska jag träffa Louise och vi ska hitta på något roligt.
Någon som har tips om nån bra mobil ?
Vad är era planer för dagen/kvällen ?


Ciao

Fredag

Det har väll inte hänt så mycket åkte till kista med min plast pappa för att köpa lite grejjer sen mötte jag upp min pappa i kista så gick vi och åt sallad. Gott var det och trevligt!  Sen skjutsade pappa mig till Linda i sollentuna men blev inte kvar där så länge eftersom att det blev lite knas så jag åkte hem istället. Kände att jag ändå var trött och var inte taggad på något festande heller. Så det fick bli en mysigt hemmakväll..
Nu ska jag gå och kolla lite på tv om det är något bra annars blir det till att sova lite så man är taggad för imorgon iställer .
Hoppas ni har en bra kväll.
Sov gott !


11 april

Hejsan allihoppa!
Började skolan kvart över åtta, skulle ha haft engelska men min lärare var inte där så jag var med Amanda på slöjden. Kan säga att skolan har inte varit det roligaste idag. Hhaha eller det är bara töntigt just den saken, berättar mer senare när jag vet hur det blir med allt är tydligen så allvarligt att det ska polisanmälas. Hahha den busig liten sophie ;)
Jag och Amanda har precis svullat i oss lite kladdkaka, GOTTGOTT! Just nu på dagen händer det väll inte så mycket ska möta min plast pappa om nåra timmar sen ska vi handla lite sen ska jag äta midda med pappa sen får vi se vad som händer ikväll !
Någon som har några planer för ikväll ?


Kramar

träning

Har precis badat, skönt skönt !  Träningen idag gick jätte bra, tränade medel jumpa eller vad det hette. Träffade Amanda för hon hade tränat passet innan så vi snackade lite. Har inte så mycket att skriva just nu så jag ska väll gå och kolla på tv sen sova så jag orkar upp imorgon!

Sov gott !

Klänning

Idag så mötte jag upp farmor i centrum för att ta oss vidare till kista, när vi väl kom till kista så skulle vi gå till affären där jag sätt min bal klänning. Provade klänningen men så såg jag en annan så det fick bli den andra jag såg istället . Ska lägga upp en bild på den imorgon den är jätte fin! Jag ,farmor och farfar fikade i kista sen tog jag tunnelbanan till stan för att möta Louise för vi skulle ju göra en grejj. Kan tyvär inte berätta nu men gör det senare när jag vet lite mer. haha :)
Snart så ska jag och Louise åka och träna så jag skriver mer senare !

Ciao

10 april

God morgon!
Idag blev det ingen skola för mig för jag kände mig inte bra. Idag ska jag åka in till stan och möta Louise vi ska fixa en sak sen ska jag till kista och möta farmor. Ska nämligen köpa min bal klänning idag :) så glad.
Men nu måste jag skynda mig skriver senare .
Hoppas ni får en underbar dag men dock utan sol.

Puss


onsdag

Hatar detta väder, har kommit hem från min andra träning nu och det var inte alls roligt att träna i regn är helt genom blöt nu så nu ska jag ta mig ett bubbelbad och lyssna på musik. Som jag sa i förra inlägget att min dag har inte varit bra, vi har fått en ny lärare och hon och våran klass kommer inte alls bra överens så sophies dåliga sida kom fram idag på lektionen för att jag blev så förbannad på henne. Hon står och säger att vi är en dålig klass att vi inte kan uppföra oss och massa skit, hon känner absolut inte våran klass efter 2 veckor så hon fick sig en jävla massa grejjer för det var ju inte bara jag som blev sur i klassen. Hahaha !
Men hoppas eran dag har varit lyckad ? !

Pussar & Kramar

9 april

Har precis kommit hem från träningen, det skulle ah blivit step up men den började kl 8 så det blevc något annat kommer inte ihåg vad det hette. Har tyvär inte hunnit skrivit idag har haft så myckte att göra.  Dagen har väll inte varit så bra i skolan, men kan berätta senare för nu ska jag ladda om till nästa träning som är 1 timme och 30 min. Så jag skriver senare.
Någon som tränar nått ?


Puss

:)

Har precis kollat på so you think you ´can dance och så såg jag att Mario och Susanne var med, dom är danslärare på min dans skola. Hoppas det går bra för dom båda gick ialla fall vidare nu. Gick en promenad ute i snön urrsch hatar snö varför ska det komma ner nu ?  det har ju varit ett sånt fint väder förra veckan och i helgen. Nu väntar jag på att Louise ska komma vi ska väll snacka lite sen ska jag bada bubbelbad det är så skönt! Ska nog göra lite spa behandligar också.
Hoppas ni haft en bra dag, skriver mer imorgon!

Sov gott :)

tisdag

Har precis kommit hem från skolan, var tvungen att sitta kvar och jobba med lite grejjer jag har missat. Dagen har varit skjut seg och jag har varit jätte trött. Hoppas det blir bättre tills imorgon för jag hatar sånna här dagar. Mina planer för dagen är väll bara att kolla på tv och sen träffa Louise när jag har ätit.
Har eran dag varit lika seg som min ?

Kramar

?

Ska jag börja gilla dig eller ska jag bli sårad?
Ska jag börja hålla på med dig & tro att du ska börja gilla mig ?
Ska jag ta dina komplimanger som att du gillar mig eller bara vill ha mig som vän ?
Ska jag sova med dig & sen gå & tro att det kommer bli du & jag ?
Ska jag bara låta dig vara eller måste jag toffla efter dig ?
Ska jag vara stolt för att jag fått sova med dig ?
Ska jag tro att du vill ha mig eller bara glömma dig ?
Ska jag sakna dig på nätterna eller bara tänka på något annat ?
Ska jag tro att det ska bli vi eller ska jag bara ta det som att du vill bara vara vän med mig ?

8 april

Heej alla söta !
Hann tyvär inte skriva imorse igen, försov mig. Har blivigt riktigt trött på sista tiden men det blir väll bättre snart. Kom till skolan vid halv 9 då hade vi SO sen fick vi reda på att vi hade håltimme så då gick jag och Amanda till kommunhuset för att fråga om sommarjobb men vi skulle komma tillbaka nästa vecka. Vi gick sen till ica för jag skulle köpa drickyoghurt, träffa min syster där så vi stog och snackade lite med henne och nu är vi hemma hos mig och lyssnar på musik.
Vart har solen tagit vägen jag vill ju ha sol och inte något tråkigt äckel väder.
Vad ska ni göra idag ?

Puss / Sophie

idag

Har precis kommit hem från fotbolls träningen , det var riktigt skönt att träna igen var ju sjuk hela förra veckan. Det gick jätte bra. Idag har jag träffat Louise vi gick till Ica och köpte två muffins och sen åkte vi hem till mig och kollade på The Hills och åt muffins, älskar de programet. Någon mer som kollar på de ?
Nu ska jag duscha sen plugga lite sen blir det till att kolla lite på tv.
Vad har ni gjort idag ?

Ciao


7 april

Hann tyvär inte skriva i bloggen imorse för jag försov mig som vanlig och hade jätte bråttom. Började kvart över åtta men kom tjugo i eller något. Dagen har gått jätte fort det har väll inte ent så mycket i skolan utan allt har bara flytigt på. Hade SO provet idag som jag skulle ha haft förra veckan det gick bra fick ialla fall G så , haha..   Sista lektionen gick inte så bra utan vi var utan lärare hela lektionen . Vi har nemligen fått en ny lärare i Svenska hon är säkert jätte snäll och så men hon har gjort ett konstigt intryck för oss. Men ialla fall vi hade NO och läraren glömde bort att vi slutade tjugo i så istället slutade vi kvart i och då började Svenskan hon blev skit sur och sa att alla skulle få sen ankomnst, som vanligt hade jag glömt penna så jag frågade henne om jag kunde få låna en men nej det gick inte utan om jag skulle gå och hämta en skulle jag få frånvarande.  3 killar från klassen kom in lite senare en vad vi andra gjorde så hon sa till dom att dom fick vänta där utanför tills hon ´hade gått igenom allt vi skulle göra, men så kom en av dom in och satte sig i och då flippade hon. hon skrek; NEEJ NU GÅR JAG OCH HÄMTAR REKTORN OCH TÄNKER INTE VARA HÄR MED ER. haha skrattade så jag höll på att dö , så jävla töntig lärare vi hade ju inte gjort nått..
Just nu sitter jag hemma hos Amanda vi ska strax gå till centrum där jag ska möta Louise sen ska jag och Louise gå och fika. trevligt ska det bli!

Hoppas ni har en riktig bra dag, någon som haft sådan lärare ? :P

Puss & Kram


6 april

Har precis kommit hem efter att ha gått en promenad, riktigt skönt var det. Idag har jag badat bubbelbad mysigt var det sen har jag pluggat och tränat. Har inte orkat gjort så mycket mer en det. Den var någon som hade kommenterat att jag skulle säga vem det var som hade skrivit det där på Kenzas blogg men varför ska jag säga det ?  och tänker absolut inte göra det på bloggen eller , den personen som har gjort det vet vem den är och mer tänker inte jag säga. Nu ska jag plugga lite mer sen se på tv så jag skriver imorgon :)
Vad har ni gjort i helgen ?  hoppas ni har haft en riktig trevlig helg

Pussar / Sophie

Doris

Sötaste hunden!


Godmorgon

hejsan alla sötnosar!
Hoppas ni hade en lyckad lördag , vad gjorde ni ?  Själv så var jag,Louise,Karin och Angelica hemma hos mig och spelade lite guitar hero. Hahah det gick väll sådär för mig men men, Louise var nog bäst på det. Vi var hos mig i nån timme vi käkade lite glass också jag och Angelica gick upp till centrum där jag också träffade min bror som är vakt, stog och snackade lite med honom och fick veta att jag ska vara hundvakt åt Doris på onsdag. Mina planer för dagen är väll att bara tare lungt och plugga lite.



Ciao

5 april

Hejsan hoppas ni hade en lyckad kväll igår !
Igår så åkte jag till stan och fikade med min plast syster sen träffade jag Angelica och Louise vi åkte sedan hem till mig och lagade middag och åt, vi fixade oss och sen åkte vi till sollentuna för att gå på fest. När vi kom fram till sollentuna så kom "sötnosen" och hämtade oss sen skjutsade vi Angelica till Solna för hon skulle till sin kille för hon hade inte träffat honom på ett tag sen fortsatte vi till "sötnosens" vän där det var lite folk sen efter att vi hade varit där ett tag skulle vi skjutsa Louise som skulle sova hos sin bror i årsta så vi hade beställt en taxi från Solna men vi hittade inte den taxin så smarta var vi så jag sprang ut på vägen och stoppade en taxi som Louise kunde åka med. Sen åkte vi hem till "sötnosen" där jag skulle sova men kunde inte somna för Louise hade inte kommit fram till sin bror, jag och hennes bror var jätte oroliga för det kunde ju ha hänt något. Klockan var runt 5 på morgonen då ringer min mobil så var det Louise som hade tagit en taxi hem för att hon inte hade fått tag på mig eller hennes bror. Så då kunde man somna för då visste vi att hon var hemma.
Åkte hem vid 3 idag sen har jag bara tagit det lungt kollat på tv med Louise och Angelica sen ätit god mat med Angelica. Planerna för kvällen är väll bara att tare lungt och träffa nåra men dom kan alltid ändras.
Hoppas ni får en underbar kväll. Lägger upp bilderna vi tog igår ikväll eller imorrn!


Puss & Kram

2008 4/4

Godmorgon!
Hoppas alla har sovit gott ?! När jag vaknade så tittade inte solen in i mitt fönster tråkigt, jag som ville ha sol idag. Idag kommer jag ha fult upp så jag kommer inte kunna skriva något i bloggen ikväll. Efter skolan ska jag in till stan och möta min plast syster vi ska väll fika och kolla runt, Senare när vid halv 6 ska jag möta Angelica och Louise som kommer från skolan vi ska åka hem sen köpa mat sen hem och fixa den. Ska bli trevligt att ha midda med dom har inte träffat dom på länge. Senare på kvällen får vi se vad det blir för planer men något roligt blire nog iallafall.
Vad är era planer för dagen/ikväll ?

Ha en super bra dag!

Ikväll

Jag har precis kommit hem , har träffat sellis och grabbarna trevligt värre ! Har inte kunnat blogga så mycket idag har haft fult upp. Var tvungen att åka till stallet en snabbis men blev kvar där i nåra timmar sen ringer pappa och säger att vi ska äta på resturang så då vare bara att skynda sig hem och duscha sen dra till resturangen. Riktigt mysigt var det. Tänkte ta en slappar kväll nu bara kolla på tv och snacka lite med pappa för den är sista kvällen jag är här nu sen blir det att åka hem till mamma ett tag.. 
Hoppas ni har haft en lyckad dag :)

Puss & Kram


3/4

Hejsan alla glada !
Idag så är inte solen uppe lite tråkigt, har ialla fall precis kommit hem från vårdcentralen. Fick ta lite prover och det är det värsta jag vet när man ska ta sprutor det är verkligen inte min grejj, men proverna visade inget så det är jag glad över men jag fick droppar till mina öron för att jag har haft öroninflammation för nåra veckor sen och det har inte blivit bättre. Ingen skola idag heller utan blir hemma idag igen har inte mått så bra inatt. Mina planer för dagen är att bara tare lungt och senare träffa Sellis som jag skulle träffat igår.

Vad är era planer för dagen ?

Puss / Sophie

Promenad

Har precis kommit in efter en promenad med min kära pappa, det var riktigt skönt att få komma ut och röra på sig lite efter att ha varit sjuk, man känner sig så lat när man är sjuk för det ända man gör är att ligga framför tv men börjar bli bättre nu!
 Planerna blev ändrade idag gick och köpte glass med Amanda istället för hon skulle ändå till tandläkaren så då följde hon med mig till centrum en snabbis sen gick jag hem och kolla på tv.Har hunnit med att plugga idag så nu slipper man tänka på det resten av veckan som är kvar men nu när jag kommer tillbaka till skolan har jag väll ändå missat mycket som jag måste ta igen. Fick ialla fall pannkakor till middag idag GOTT :)
Det händer väll inte så mycket ikväll antar jag, ska gå och kolla på tv snart igen!

Hur har eran dag varit idag ?
Ciao

Vårens mode

Från ellos.se , tyckte dom va så söta så att jag bara måste ha dom !

   

2/4

Just nu sitter jag här med Amanda och vi snackar lite om allt möjligt, hon har saknat mig nu när jag inte har varit i skolan på två dagar så hon var tvungen att komma hit. haha så gullig hon är :)
Mina planer för dagen är att jag ska träffa min kära vän Sellis som jag inte har träffat på länge vi ska köpa glass och snacka om allt som har hänt när vi inte har träffats, kommer bli mysigt!

Vad gör ni en sån här härlig vårdag ?
Kramar / Sophie

Kommentarer

Gick in på Kenzas blogg och kollade kommentarer där eftersom att någon skrev på mina kommentarer och var jätte sur, då är det någon som har skrivit en kommentar från mig som det stog så här :

Postat av: sophie
din förra kille är verkligen en skit! han utnyttjade ju mej bara för sex men fick mej att tro att han ville nåt annat,nåt mer.
tycker det är bra att du kan dejta andra killar.
www.isabellesophie.blogg.se

Och jag vet nog också vem det är om nu denna person inte har något annat liv utan måste göra sånna här grejjer så tycker jag bara att det är patetiskt. Snälla "du" ta och bli lite mognare.
Man borde skriva in sitt lösenord när man ska skriva kommentarer så inte vem som helst kan göra det ..

2 April

Hejsan , ennu en dag med sol mysigt :)
Vaknade för ett tag sen och det blir ingen skola för mig idag heller utan det blir en dag med bara pluggande. Måste verkligen plugga SO och engelska. Men det blir nog också en pormenad och lite solande.
Juste fick en kommentar av någon, säger bara det vad har du fått allt ifrån tjejen/killen jag bryr mig verkligen inte vem det är heller för det är bara omoget att anklaga någon som inte har gjort något! Jag och Anthony är vänner men vad sen ?! Kom inte och säg sånna saker som inte är sanna okej ?
Ialla fall snackade med min "sötnos" igår till kl var 1 haha vi kan aldrig sluta prata när vi väl snackar i telefon.

Ha en underbar soldag!

Sjuk

Heeejsan alla glada sötnosar !
Hatar verkligen att vara sjuk pappa kom hem med pizza och jag var skit hungrig men tog en tuga sen mådde jag illa så det blev ingen pizza för mig utan pappa åkte och köpte en glass och den gick ialla fall ner. Får se om jag går till skolan imorgon men tror inte det.  Nu ska jag duscha sen plugga som jag har sagt länge nu men har inte gjort det än utan jag fastnade vid datan för att snacka med "gullet" så då kan man inte bara logga ut från msn, haha :)

Sov gott, Pussar!


Tv

Kollade på tv för ett tag sen så vare programet Oprah, det handlade om överviktiga barn som va tvungna att operera sig för att dom led av fetma. En kille som var med i programet var 17 år och vägde 175 kg jag tycker det är så jävla hemsk liksom föräldrarna lär ju reagera när sina barn börjar gå upp i vikt tycker jag eller har jag fel ?
Det blev dock inte så mycket pluggande får min del,det får bli det senare, gick ut och solade igen istället. haha man måste ju passa på nu :)
Juste det kom in någon tjej på tomten idag med sina två barn och bah gud vad söt kanin sen gav hon mig två lappar som det typ stog om att vara kristen eller något sånt, man går ju inte bara rakt in jag låg liksom och solade. Man lägger ju post och sånt i brevlådan men nej här kliver man bara in!
Hur har eran dag varit ?

Kram / Sophie

Outfit


Mjukiskläder fick det bli idag!         Lite mys med Diesel fick det bli också.

                          

Sol

Har precis varit ute och solat i en halv timme, skönt! ÄLSKAR verkligen sommaren och vill ha den nu. Har gått en liten promenad blev inte så lång eftersom att jag är sjuk men var bara tvungen att komma ut och inte bara sitta inne. Stackars er som sitter i skolan/jobbet en sån här underbar dag. Men det kommer fler för nu måste det bara bli sommar.  Nej nu måste jag plugga lite sen glo lite på tv om det går något bra , det är ju bara skit program som går på dagarna eller vad tycker ni ?

Pussar


1 April

Hejsan alla gulliga!
Äntligen funkar det att skriva i bloggen, fick panik när det inte gick . haha .. Men ialla fall tänkte berätta allt nu som har hänt!
Lördagkväll så åkte vi hem till Lindas vän Alexandra men det hände inte så mycket där så vi åkte efter en halv timme sen så skjutsade vi nåra till en bussgrejj, alla var så jävla sura den dagen så jaah jag vet inte vad men blir ju inte bra humör när man inte får träffa "gullet" .Linda och jag ville åka på fest men Dennis ville inte det så då blev det till att vi åkte hem efter nåra timmar i bilen om vad vi skulle göra.
Söndag vi vaknade runt 2 har aldrig sovit så länge men jag var så sliten efter hela den här veckan så, vi gick upp och åt frukost det var ju sån fin soldag så vi åt frukost ute MYSIGT ! Min pappa kom och hämtade mig vid fyra då skjutsade han mig till stallet eftersom att jag inte varit där på länge och vill träffa min söta häst. Var i stallet i nåra timmar sen åkte jag hem och bara satt vid datan och datanörda mig. Jag fastnar verkligen vid datan när jag sätter mig här.
Måndag börja skolan 8:15 var så trött så jag verkligen trodde jag skulle somna i skolan, vi började skoldagen med lite Svenska sen blev det SO och urrsch inte mitt änme fick reda på att vi har prov imorrn och jag har verkligen glömt det så måste plugga aset av mig hahah .. Men det får gå som det går måste verkligen försöka få bra betyg men det är inte lätt när man är så skoltrött. Dom änmerna jag hade sen var idrott, engelska fick redan på att vi har nationella proven på fredag "/ så håll tummarna för mig. Slutade vid tjugo över två så det var riktigt skönt, efter skolan så åkte jag till stallet Ewe kom så jag fick sällskap idag vi har inte träffats på ett tag. Men kunde inte rida så länge fick jätte ont i magen jag kunde knappt gå eller sitta på min häst, haha de där kanske låter fel men men. så jag åkte hem jätte fort sen bara låg jag i hallen och kunde inte röra mig. urrsch har haft så tidigare och det är absolut inte skönt. Så jag gick och la mig men sen vaknade jag av att "gullet" ringer så vi snackade ett tag, trevlig var det.
Tisdag idag blev det ingen skola eftersom att jag har mått så dåligt inatt, någon annan som också har fått så ? pappa skulle ringa och boka tid hoppas jag får en tid idag.  Idag så ska jag nog bara plugga för jag har ju prov imorrn som jag absolut inte kan.

Skriver senare alla söta !

RSS 2.0