Mat

Har precis ätit mat nu det fick bli köttbullar med makaroner och mycket sallad, fick laga mat själv idag för mamma är på sjukhuset med min syster! Urrsch hoppas hon mår bättre snart. När jag kom hem idag från skolan så kollade jag lite på tv sen somnade jag i soffan, sen vaknade jag av ett sms från Petto :)  Nu blir det till att kolla på The hills sen ska jag ivåg och träna "Kärring gympa".



Skola

Just nu sitter jag i skolan och jobbar engelska, vi har fått en uppgift att ta reda på fakta om någon bra artist. Så jag har tagit Taio Cruz hans låtar är så bra! Ska snart gå hem här ifråm ska lämna lite grejjer och så. Ikväll så blir det till att träna eller försöka och se om det går bättre idag en vad det gick igår..


Puss

Sommar

Längtar så mycket till sommaren har redan planerat lite, det blir ialla fall Spanien, Öland och Gotland!
Min sommar kommer jag tillbringa med min älskade vän Louise.. :)

   

6 maj

Godmorgon. Har precis kommit hem till Amanda, vi har haft nationella i Matte hoppas det gick bra. Så nu har vi typ tre timmars lunch skönt sen ska jag gå tillbaka till skolan lämna lite saker sen gå hem och sova mår inte såbra idag. Har ont i huvudet mår illa och så känns det som att jag har feber. Urrsch vad kallt det är ute vart har solen tagit vägen ?


´Jag & mamma !



Ha en underbar dag :)


inlägg

Har precis kommit hem från träningen och det gick inte så bra, har fått så ont i knät igen. Så det är bara att vila tills på söndag då vi har våran första hemma match! Nu ska jag duscha och sen sova.


Sov så gott !

5 maj

Hann inte skriva imorse var så sjukt trött, det var ialla fall en bra dag. När jag kom till skolan kvart över åtta så fick jag reda på att vi skulle träna olika danser till balen i 3 timmar. Var helt slut efter det men det var roligt! Sen fick jag också reda på att vi hade spexfoto idag som ingen visste om i klassen så ci fick extra lunch istället. Teamat blev beach 08 haha, lägger upp bilder när jag fått någon. Sen gick jag och Amanda hem till mig och snackade lite sen gick jag vidare till Louise och solade så nu har jag fått lite färg. Vi gick till centrum för vi skulle fixa lite saker sen köpte Louise glass åt mig gullunge :)  Sen gick vi och satte oss och solade ett tag sen handla lite mat åt min syster. Men nu måste jag kila iväg på en sak. Ska träna ikväll så jag skriver när jag kommer hem sötnosar!


min dag

Idag har jag bara tagit det lungt, varit på en liten promenad med Louise sen bestämde vi oss för att träna ett pass på brandstation efter det gick vi hem till mig och åt sallad. Gott gott! Vi har bara slappat efter träningen kollat lite på tv och snackat om lite grejjer. Juste igår så bestämde jag, mamma och åke att vi ska dra till spanien och så ska nog Louise med också, längtar så ska bli riktigt skönt att få komma bort.  Nu så ska jag bada och sen lägga mig i sängen är ganska sliten från i veckan och helgen. Måste vara pigg till skolan.

Hoppas ni haft en bra dag !

4 maj

Hejsan!  Vaknade vid tio då jag hör någon går med skor på sig på övervåningen sen hör man åkes röst han är inte den tystaste på morgonen men somnade om 1 timme till sen gick jag upp vid elva. Kollade lite på tv och år frukost sen ringde min kära vän Louise vi bestämde att hon skulle ringa mig när hon var klar, Sen kom hon hem till mig vi gick vidare till Angelica för att hämta min jacka och sen till min pappa. Jag har fixat mig och så, nu vill Louise gå och köpa glass så det får bli så.


Vill bara säga en sak fattar inte varför vissa ska vara så falska ?  att bara skita i sina bästa vänner. Det har inget med mig att göra men jag bli bara så sur. Vänner är lätta att få men är svåra att behålla!  Tänk på det vännen..

Ha en underbar dag sötnosar  :)

Petto här!

hey there, Louise här
sitter i morrognrock och pumpar musik medans sophie gnäller över hur dåligt hon mår, hon får skylla sig själv ;)
eftersom sophie glömmer att skriva vad som hänt får jag göra det.
Vi båda hade en bra valborg iallafall, först åt vi middag hos alexandra i stocksund. galet gott var det och jätte mysigt med alla närmsta vänner och alexandras föräldrar. lite senare drog vi till östermalm där vi mötte alex och massa andra. mycket kul, haha.
efter att vi lekt med dom ett bra tag ringde vi efter sophies pappa som fick hämta mig,sophie,jonathan,johan och alex.  jag sov hela vägen till bålsta, jag var heeelt körd. när vi väl kom hem vid typ 6 somnade jag efter typ några sekunder igen.. sen vaknade jag typ en timme senare och höll på att dö för jag hade så tråkigt. ingen var ju vaken, jag knuffade på johan ett bra tag men han var sleepy. jag vågade inte gå upp heller för Åke var helt wild and crazy i köket och pratade norrländska, jag fattar liksom inte vad han säger.
senare på dagen ringde vi Dan och fick skjuts av han ner till sibylla. Men jag kände inte riktigt för att äta så det fick bli en stor cola istället. anyways det var vår valborg..

på torsdagen segade vi oss på kvällen med viktor och nån, sorry jag glömmer namn. vi spelade guitar hero och lite annat. somnade typ vid 1 redan. jag var så jävla trött, somnade till och med när jag spela :/ på fredagen var jag och åt lunch med Axel och Dan på fridays, I love it. jag hade inte ätit mkt innan eftersom jag mådde illa så jag åt som en man typ haha. efter rullade jag därifrån och köpte underkläder och smink och sen åkte jag hem till sophie som hade sovit hela dagen typ. vi åkte med hennes pappa och syster och åt på resturang här i bålsta. senare drog vi oss hem till sophie där vi lyssnade på musik och pratade om allt möjligt, riktigt chil vare.
efter det gick vi över till lars som hade lite roligt folk hos sig, vi gjorde lite allt möjligt och vid fyra gick vi hem till mig. skönt att sova hemma för en gångs skull. long time ago liksom. på morgonen vaknade jag som vanligt mesigt tidigt vid 8 och gick upp och sjöng för min lillebror som fyller 15 år idag!!! stor kille de där. han fick en tshirt från ben sherman och lite små grejer av mig, mycket glad blev han :)

nej nu ska jag lägga mig i solen och vänta på att sophie ska vakna, ch sen ska vi ner till jonas finka och äta ceasar sallad med hennes mamma och åke. how cozy :)

kyss på er guys
image38

2 april

Har inte kunnat blogga någon dom senaste dagarna, men jag ska lägga ut bilder från valborg och skriva vad jag gjorde men gör det i nästa inlägg tänkte gå och lägga mig ett tag är jätte trött!

Puss

RSS 2.0