Hemma

Hejsan  :)  jag har inte orkar blogga sen när jag kom hem från Holland har varit så trött och nu är man sjuk också.
Jag blev iaf hämtad av min älskling på flygplatsen och det var så underbart att få träffa honom efter en hel vecka ifrån varandra självklart stod vi på flygplatsen och kramades en stund :)
Det har inte hänt så mycket den här veckan utan jag har bara tagit det lugnt med min pälsko och firat hans syster som fyllt 19 år, tänk om jag också var så stor haha ;) Nu sitter jag hemma hos pappsen och pluggar lite har så mycket just nu i skolan men tror att jag snart ska gå över till min älskling som också sitter och pluggar.

Bjuder på den bilden ^^


Ha en toppen dag i solan :D


Söndag

Hejsan :) Nu har jag äntligen tagit orken att skriva allt från igår.  
Det började med att jag Ninni och Carlijn gjorde oss iordning hos Ninni, sen fick vi skjuts till stan där vi skulle ut och jag kan säga att det va inte lätt att komma fram på gatorna dom var proppfulla av massa människor. Först visste vi inte vilken krog vi skull välja men sen hittade vi en och det gick inte ens att röra sig där inne när vi väl kom in så vi va inte där så länge utan vi gick vidare till en annan där det inte var lika mycket folk. Vi träffade en massa vänner till Ninni och sen hade vi en som fixade in oss på alla barer där man var tvungen att vara över 18  så det va nice :) Men det är helt sjukt hur äckliga personer det finns på krogen, men annars så äre skit kul att vara ute. När vi skulle hem så skulle vi ta bussen men sen när vi kommer fram till station så får vi höra att det inte går någon buss så vi fick ta taxi hem.

Idag har vi varit i stallet men nu sitter jag i soffan med täcket på mig och är jätte trött, har inte sovit så mycket inatt så jag och Ninni ska sätta på en riktig SVENNE film :) Vi måste ladda upp tills ikväll för vi ska ut då också.

Vill bara säga att jag saknar min pojkvän jätte mycket, du betyder hjärtat.



Doei!

Söndag

Halloj och godmorgon, hoppas alla sovit gott :)  Jag har precis ätit frukost och gjort mig iordning för vi ska åka på dressyr tävling vid fyra men vi ska snart åka till stallet och fixa hästen.  Senare ikväll när vi kommer hem så är det tags att gå ut på krogen för det är karneval här och det är jätte stort i holland och man måste klä ut sig för annars kollar alla på en så jag och Ninni ska vara Kaniner haha. Lägger upp bilderna imorgon när vi har vaknat.
Kommer nog inte hinna med att skriva något mer här idag, men ni får ha en trevlig dag :)



Byebye! 

Tävling

Hej :) Nu har jag äntligen kommit hem, vi har nämligen varit på hopptävling med Ninni och hennes häst. Dom var super duktiga, Hahah det var en sån söt häst på tävligen den var hur liten som helst och hoppade hinder men det såg nästan ut som att den skulle kunnat fastnat mellan hinderna för att den va så fett. ;P
Nej nu är det snart dags för oss att sova det blir en lång dag imorgon.
Hoppas eran dag har varit bra !

Jag och Ninni när vi var små.

None

Natti natti :)


Träning

Nu har jag kommit hem från stallet och har nyss duschat. Gud vad jobbigt det var att jobba i stallet, hahah kan säga att det var som att ha ett tränings pass. Jag har mockat åt en massa hästar sen tagit in och ut,givit alla hästar mat och då menar jag inte att de är typ 10 hästar utan runt 30 st , sen har vi tagit nåra fika pauser då och då ;P 
Så nu sitter jag här vid datan och väntar på att Ninni ska komma hem från skolan, så jag ska passa på att börja göra mig iordning :)

Ha en bra dag !

Fredag

Godmorgon!
Jag är redan uppe för jag ska nämligen hjälpa Ninnis mamma i stallet nu på morgonen fram tills 1 ungefär, kommer vara helt slut :P 
Det är fredag och det betyder att  jag äntligen lov fast jag fick lov i onsdags kan man säga för jag var ledig då sen åkte jag till holland. Ialla fall skönt med lov men har så mycket plugg så mitt lov lär bestå av massa plugg känns det som.
Men nu ska jag kila, skriver sen när jag är hemma :)

Såhär ser jag ut nu ;D


Puss

Saknar

Tänkte bara skriva ett litet inlägg innan jag somnar, vill bara säga att jag saknar min underbara pojkvän som är i Sälen och har roligt med sina grabbar :)
 
Ninnis fina tofflor som jag hittade, riktigt snygga måste jag säga ;D



Nattilinatt!

Holland

Nu sitter jag här i Ninnis soffa och ska snart göra varm choklas, mums :) Ninni sitter och pluggar lite nu så jag passar på att skriva lite här.
Efter att vi hade ätit så åkte vi till stallet och självklart lånade jag en häst så att jag kunde rida men hade otur med den hästen för den hade sakdat sig så det blev inte så mycket ridande idag. Kanske blir mer imorgon för då ska jag låna en annan häst !
Vi ska väl sitta uppe ett tag till men det blir nog att gå och lägga sig i tid idag för jag är så trött efter resan, va så jobbigt för jag hade precis satt på en bra låt och somnat  men då  skulle vi landa. Det tar bara 1h och 30 min ungefär att flyga till holland så det är skönt att slippa sitta på ett flyg länge.

Nu ska jag gå och leta efter min mobil som jag lyckas slarva bort , haha !
Sov så gott :)

2009

Hejsan (:

Jag har bestämmt mig för att börja blogga igen efter att ha haft en paus från det. Jag kommer att skriva allt som händer mig under dagarna och helgerna.

Just nu befinner jag mig i Holland hos min vän Ninni, jag kom hit idag och stannar här tills på söndag.
Vi har precis kommit hem från att varit och shoppat kläder till karnevalen som är i helgen, de är så att man måste klä ut sig så vi ska vara kaniner haha. Ni får se bilder sen när jag kommer hem, nu ska jag snart gå ner och äta pannkakor (:

Ciao

RSS 2.0