Lördag

Hej allihoppa !
Hur mår ni en sån här härlig soldag ?  hoppas ialla fall allt är bra med er. Igår blev det en lyckad kväll vi åkte hem till likan va där ett tag sen åkte vi till någon fest där vi träffade lite folk, blev lite bråk men allt löste sig. hahha jag blev väldigt sur på nåra killar sån är jag när man har lite för det mycket i sig . Men vi drog där ifrån vid  2 sen åkte vi till sibylla för jag och Linda va jätte hungriga så vi tog oss en hamburgare. GOTTGOTT! sen åkte vi hem till Dennis och la oss somna dock inte direkt eftersom att två vissa personer bombade mig med sms och ringde . haha men men. Vaknade idag av att Linda kom in i rummet klockan var väl runt halv tolv sen gick vi upp och åt frukost, Nu sitter vi bara och väntar på att min pappa ska komma och hämta oss hemma hos Dennis för vi ska åka till kista och lämna min mobil sen käka middag där mysigt värre..
MÅSTE bara berätta en grejj imorrse när jag vaknade skulle jag gå på toa och jag var ju sjukt trött så hörde jag bara ett PLOPP tror ni inte att min mobil hade hamnat i toan då ? !  hahaha så jag är utan telefon nu men får ju nog en låne telefon nu när jag lämnar in min andra mobil. Som tur var det ju inte min nya mobil som jag tappade så det gjorde inte så mycket men jag är alltid så klumpig.

Ha en trevlig dag så skriver jag senare!

Ciao

28/3

Hej alla sötnosar !
Kunde tyvär inte skriva imorse för mitt internet funkade inte.
Igår så var jag,Linnea och Josephine bara hemm hos mig och kollade på film och det var riktigt mysigt har ju inte träffat Josephine på nåra månader så. Filmen var klar vid elva då ringde Jossans bror som var ute och körde bli så hon frågade honom om han kunde skjutsa hos hem till min mamma, haha vi var för lata för att gå. Så vi åkte hem till mig och kollade lite på tv sen somna vi.
Idag har jag inte gjort så mycket vaknade vid halv tolv sen gick jag och Jossan ner till min pappa för min syster skulle på kryssning och ville ha lite smakråd av mig så det fick hon. Och nu sitter jag hos Linda och vi fixar hos vi ska snart åka till kista så jag får lämna in min mobil igen SUCK! Hatar verkligen sony ericsson mobilerna, har haft problem med den mobilen sen jag fick den. Sen efter det ska vi nog åka hem till någon Mogge eller vad han hette :)

Ha en super trevlig kv'äll alla söta !


Torsdag

Hej alla glad bloggare !
tänkte berätta lite från igår kväll, jag och Linda åkte hem till Elli där Alexandra och Karin var vi satt hemma hos henne och snacka sen drog Karin för hon skulle ut på krogen så kom Danne och Olle ist vi spelade något drickspel som vanligt förlorade jag och fick dricka mest. haha
Senare ungefär vid två blev jag,Linda,Danne och Olle hämtade av deras vän som körde hos hem till Linda så va dom där till fem på morgonen vi spelade lite spel . :)

Idag så vaknade vi vid tolv och var riktigt trötta, vi gick upp och åt frukost sen åkte vi iväg och solade det var skit skönt.Så nu är man lite brun. Åkte hem vid tre från Linda och nu sitter jag här och skriver ska snart möta Josephine som kommer med bussen, vi ska träffa Linnea så ska vi hitta på något roligt.

Hoppas ni får en underbar kväll allihoppa !

26 mars

Just nu sitter jag hemma hos min kusin vi är fixade och klara för utgång ikväll, vi ska hem til Lindas vän som jag sa tidigare och det ska bli jätte trevligt att få träffa alla hennes vänner. Jag har inte så mycket att skriva det har inte hänt så mycket idag vaknade vid halv tolv sen har jag bara varit hos Sarah sen åkte jag till sollentuna där Linda mötte mig och nu är jag här !

Inlägg

Godmorgon alla glada!
Mår ni bra?  jag mår väll sådär lite sliten sen igår, haha! Igår så visste vi inte jag och Sarah vad vi skulle göra vi hittade inte någon fest heller men så ringde Sarah sin syster som var på fest och frågade om vi fick komma ditt och det fick vi. Det var lite folk när vi kom men sen kom det fler så det var roligt.
Idag så ska jag träffa min kusin Linda vi ska äta midda i kista trevligt ska det bli, sen ska vi vidare till henne vän men vet inte riktigt hur det blir. Jag ska ladda upp lite bilder från igår kväll men jag göra det senare.
Skriver när jag är hos min kusin, ha en trevlig dag allihoppa :)

Kramar

Ikväll

Hejsan !
Igår kväll blev det helt andra planer en vad jag och Amanda hade trott, vi skulle bara vara hemma och tare lungt basta och sånt men sen ringer min telefon och då vare nämligen min kära vän Nermin som ringde och sa att han var i bålsta med sina två vänner och undrade vad jag gjorde, så han och hans två vänner gick hem till mig vi kollade lite på tv och snacka sen tog dom sista tåget hem. Riktigt mysigt var de!

Ikväll så blir det att åka hem till Sarah sen blir det utgång för våran del, ska bli riktigt roligt har inte träffat Sarah på ett tag.
Skriver mer imorgon har lite bråttom nu ska äta och fixa mig , hoppas ni mår bra för det för jag :)
Ha en trevlig kväll alla söta !

24 mars

Hejsan :)
Idag har jag varit i kista för jag skulle hämta min mobil som har varit inne på lagning men när jag kommer till affären så säger dom att dom inte har lagat den för att det är en fuktskada i mobilen, åhh jag blir så sjukt arg för det är ju det som har varit problemet hela tiden. Men han som jobbade där skulle prata med sin chef och sen ringa mig för jag tänker ju fan inte betala för en ny mobil när den har varit trasig sen första början, jag var inte glad när jag gick där ifrån.
Vi käkade där jag mamma, Amanda och Åke det blev en sallad GOTT ! Efter att vi har ätit så kollade jag på balklänning och jag fastnade för en guldig som jag bara måste ha.
Ikväll så blir det till att träna fotboll sen hem duscha sen kanske ut eller så blir det en mysig hemma kväll med Amanda!

Ha en trevlig kväll .
Puss


Måndag

Godmorgon, hoppas alla har sovit gott !
Igår så var jag och Amanda hemma hos min vän Niklas, det var riktigt mysigt. Vi drack gott snacka lyssna på musik. Jag skulle bara gå in till köket så ser jag Amanda ligga i soffan med någon jävla kille, hahah! Men hon hade säkert det jätte trevligt ;) men jag kan tyvär inte ladda upp bilderna just nu för kameran gick sönder igår när vi var hos Niklas men jag fixar det på något sätt.

Tänkte berätta om fjällen resan.
Vi åkte på torsdagen vid 5 när min syster kom hem från jobbet, vi packade in allt sen drog vi. På vägen så stannade vi på donken kanske inte det jag gillar mest men det gick ner sen vare bara att sätta sig i bilen och åka vidare mot Grövelsjön vi var famme vid halv 1 så då vare bara att gå och lägga sig i stugan där jag och Amanda skulle sova.
På fredagen så vaknade vi runt halv 9 av att grannen startade sin skoter och jag har så svårt att somna om så då gick vi upp och käkade frukost och satt och kollade på tv sen blev det ut och åka lite skoter, det var inget fint väder ute så det blev inge skidor den dagen. På kvällen så spelade vi kort och kollade senare på filmen En annan del av Köping den är så roligt! Efter filmen gick jag och Amanda till våran stuga som låg brevid den andra vi lyssnade på musik och snackade lite, trevlig trevligt!
Lördagen vaknade vi samma tid och det var bara bra för det var jätte fint väder ute så vi gick upp och åt frukost sen blev det ut och solade i 1 timme sen åkte vi till backen, det var ju bara andra gången Amanda stog på ett par skidor så hon åkte upp till halva backen sen stog hon bara där och vågade inte åka ner, haha jag och syrran har aldrig skrattat så mycket men sen kom pappa så han fick hjälpa henne. Men hon blev bara bättre och bättre. Vi åkte skidor till klockan var runt halv 2 för sen kom farmor och farfar med varm choklad och makor till oss, gott ! Vi skulle åka till värdshuset så skulle vi ta liften till toppen och åka i skogen dit, jag och syrran åkte samma lift och Amanda bakom så vände jag mig om för att jag skulle prata med henne men så var hon inte där utan hon hade ramlat mitt i lift grejjen, hahah hon bara låg där, men sen kom pappa och hjälpte henne det såg så roligt ut.
Vi åkte skidor till 5 sen åkte vi hem och bastade sen åt dom påskmat men det äter inte jag så jag gjort pasta sallad till mig själv och det var riktigt gott.
På kvällen så kom pappas kusin Micke över och pratade lite och så spelade vi kort sen gick vi och la oss vi va väldigt trötta på kvällen hade inte sovit så bra dom andra nätterna.
Söndagen var vi tvungna att vakna tidigt för vi skulle åka hem vid elva så vi var uppe vid 9 packade sen åt vi frukost sen packade vi in i bilen och åkte hemmåt, vi stannade på kupolen i borlänge för Sanna skulle shoppa kläder tills hon ska åka kryssning så det blev två tunikor för min del. Vi åt där också det fick bli en sallad sen åkte vi hem. Vi var hemma runt 7.
Hoppas ni har haft det lika bra som jag :)

Ciao


Hemma.

Hejsan alla sötnosar :)
Hoppas ni har haft en bra helg, jag har haft det jätte bra i fjällen men jag skriver om allt vi har gjort imorgon för jag har lite bråttom ska basta snart sen fixa mig sen hem till en vän som ska ha lite folk hemma hos sig. Det ska bli trevligt har inte träffat honom på ett tag!

Ha en trevlig kväll så skriver jag imorgon och lägger upp bilder.
Pussar

Fjällen

Hejsan allihoppa !
Dagen har varit bra, det började med Engelska då kollade vi på någon film så det var rätt skönt. Sen blev det idrott och jag trodde att jag hade packat ner alla kläder men nej det hade jag inte utan jag hade glömt tröja, klantigt!
Min lärare så att jag kunde låna tröja från skolan men vem fan gör det, ofta man lånar när vem som helst kan ha haft på sig det, ÄCKLIGT ! Så då blev det en promenad i solen med Amanda istället och det var trevligt.
Efter idrotten hade vi lunch så jag och Amanda skrev ett brev till våran lärare som skulle sluta , haha hon blev jätte glad över det. Efter lunchen så kollade vi på film med klassen sen blev det fika trevligt trevligt !
Vi slutade skolan vid två då gick jag och Amanda till bibloteket för hon hade glömt att lämna två böcker och hade fått en räkning på 210kr men vi lämnade in bökerna sen så gick vi så hon kanske slipper de.
Hur har eran dag varit ? !

Jag åker till fjällen idag med Amanda skojjigt, hoppas ni har det bra under helgen och får mycket sol, jag fick veta av pappa att det är 22 minus dit vi ska, KALLT! Skriver extra mycket när jag kommer hem på söndag kväll och berättar om allt vi gjort och lägger upp alla bilderna också, det är ju andra gången Amanda ska stå på ett par skidor så det blir nog mycket skratt för jag och Amanda är ju som vi är. haha :)

Pussar & Kramar

Torsdag

Hej alla glada blogg läsare :)
Hoppas ni har sovit gott, själv så sov jag lite dåligt inatt. Jag vaknade runt 8 av att pappa kom in, sen när jag klev upp så sken solen. Det är så mysigt :) Nu kanske sommaren kan börja komma gillar inte vintern så mycket, det är för kallt hahaha !
Nu måste jag fixa mej så jag inte kommer försent till skolan som jag alltid brukar göra, skriver senare när jag kommer hem från skolan alla söta.

Ha en trevlig dag i solen!


bild

Nu har jag precis blivit klar med engelska läxan som ska vara inlämnad imorgon, skönt !
Men har dock inte hunnit med att packa är så seg när det gäller sånt, man vet aldrig vad man ska ha med sig. Jag måste alltid packa om några gånger innan jag får igen väskan.
Fastnar alltid vid datan det är ju så intressant att läsa alla bloggar.

Här har ni några av bilderna ;    
Nej nu måste jag gå och packa sen sova så jag orkar upp imorgon för jag har varit jätte trött idag !
Sov så gott alla glada !

Ciao

packa

Hejsan alla blogg läsare !
Jag har precis kommit hem, åkte till fotbollsträningen alla var där men sen funkade inte lamporna så då vare bara att åka hem igen. Så jag fick skjuts hem från Emelie i laget eftersom att jag hade glömt mobilen hemma, gick hem sen vare bara ut och springa. Sprang ungefär 40 min det var ju jätte halt ute.
Imorgon åker jag till fjällen efter skolan och det ska bli sjukt skojj, jag kommer dock inte ha tillgång till någon data tråkigt tråkigt. Så jag får skriva extra mycket när jag kommer hem och berätta om allt som jag och Amanda har gjort.

Skoldagen !
Efter att jag hade varit hemma hos Amanda på lunchen så var det dags för fördjupning så då blev det till att plugga lite Matte. Sen blev det SO men jag gick runt och snackade med alla andra, haha typiskt mig när jag har tåkigt på lektionerna. Sen blev det Matte igen fick inte så mycket gjort för jag och Sandra satt och skrattade åt Jocke i min klass som höll på att göra någon rapplåt till rektorn som han ska sjunga på skolavslutningen. Har aldrig skrattat så mycket !
Jag har fått mina modell bilder nu, lägger upp dom med nästa inlägg för nu måste jag plugga,duscha och packa för det har jag inte gjort ännu.
Hoppas ni har haft en bra dag allihoppa :)

Kramar

Hemma hos Amanda

Dagen började med matte sen SV i 1 timme men det blev en slappar lektion istället, satt och snackade med Sandra, vi fick tillbaka nationella proven i svenska jag fick G på skriftliga VG på uppsatsen VG på muntliga, är faktiskt ganska nöjd. Sen var det dags för SO i 1 timme not my ämne, dom skulle kolla på film men jag orkade inte med det så jag satte mig med någon historia bok istället, man måste ju vara duktig någon gång. haha :)
Juste Amanda ringde mig imorse och sa att hon var sjuk så det blir inte att vi åker till stan och kollar på balklänning. Det får bli när vi kommer hem från fjällen.
Så mina planer för dagen är att jag ska till stallet för Sandra undrade om jag kunde följa med henne och det är klart har ju inte träffat min polle på några dagar nu. Är väll där några timmar sen blir det till att åka hem och packa sen träna.

Nu ska jag käka något, skriver senare ikväll !

Kramar

Onsdag

Godmorgon allihopppa, hoppas ni sovit gott !
Vaknade av att min systers mobil ringde, blev sjukt rädd. haha hoppade upp ur sängen och kolla vad klockan var, trodde jag hade försovit mig. Men inte hade jag gjort det som tur var!
Pappa ringde och väckte mig runt tjugo i 8 sen vare bara att gå upp, satt mig här och skriv lite.
Kanske inte hinner skriva så mycket idag för först ska jag åka in till stan med Amanda och kolla på balklänning sen ska jag åka och dansa sen efter de kommer pappa och hämtar mig i stan sen till fotbolls träningen, men ska nog hinna skriva när jag har pluggat klart ikväll :)
Hoppas ni gillar min blogg, kanske är lite tråkig i början.

Ha en bra dag!

Kram

Senare ..

Efter teatern åkte jag och Amanda till bro för att träffa hennes vän, vi var där i nån timme sen blev jag och Amanda hungriga så vi åkte hem till mig och gjorde våfflor. Kanske inte blev dom bästa men dom var goda iaf :)
Sen fick vi reda på att Amanda ska följa med mig till fjällen på torsdag, det ska bli sjukt roligt . LÄNGTAR att komma bort från allt.
Amanda och jag fastnade vid datan efter maten så vi satt här och lyssnade på musik snackade sen skulle hon hem så då kollade jag på tv.
Fastnade för Grannfrejden , haha asså det är så sjukt töntig det dom bråkar om man sitter bara och skrattar.

Senare blir det väll plugg, urrsch hatar verkligen det !
Saknar en person väldigt mkt hans närhet är underbar .

Hoppas ni har haft det bra idag !
ska sova om ett tag , sov gott :)
Ciao

Helgen

Fredag: så träffade jag Sabina och Madde som jag inte träffat på jätte länge, vi gick hem till mig men va inte där så länge utan vi fortsatte hem till Sabina där Jimmy va :) trevligt att träffa honom .
Vi sjöng singstar sen lyssna på musik och snackade, det var riktigt mysigt.
Jag blev kvar hemma hos Sabina hela natten, det var länge sen jag sov där !

Lördag: vaknade vid tio då min syster ringde och sa att jag skulle komma hem för att jag skulle följa med henne och shoppa, men vi åkte aldrig utan gick till centrum och kollade lite sen köpte vi två muffins och gick hem och åt dom. Riktigt goda var dom ! 
Senare på kvällen gick jag hem till min farbor där jag skulle sitta barnvakt åt mina två kusiner Emma och Josephine, vi åt kina mat. Gott gott !
Sen kollade vi på Melodifestivalen, vid elva kom dom hem så då skjutsade min farbror hem mig !

Söndag: Tvungen att gå upp tidigt och fixa alla saker jag skulle ha till plåtningen, runt halv 1 åkte vi till Tyresö där jag skulle träffa Patrick min fotograf.
Det blev riktigt fina bilder, super nöjd med dom . Lägger upp någon senare när jag fått bilderna !

Måndag: Skolan börja 8:15 var jätte seg den morgonen, gick till halv två så de va skönt.
Senare på kvällen åkte jag och min syster och tränade fotboll. Det var skönt att få röra på sig efter allt svull. ;)

Outfit

              
 Skinnjacka:  Vero moda
 Halsduk: Burberry butiken             
 Väska: Ellos
Tunika: Gina tricot
Örhängen: H&M

Tisdag!

Hej alla blogg läsare, tänkte att jag skulle börja blogga lite, får se hur det går  :)
I alla fall så började jag skolan 9 skönt med lite sovmorron ..
sen va det dags för SO urrsch inte mitt ämne .
sen blev det bild och det gick faktiskt jättebra.
och nu sitter  jag här med Amanda och ska snart gå till BCJF för att kolla på någon teater.
måste kila nu skriver senare !

Ciao

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0