23 april

Har inte haft ork eller lust att skriva något i bloggen på några veckor men nu är jag tillbaka :)
Jaa vad har hänt när jag inte har skrivit jo på påsklovet så va jag hemma och bara tog det lugnt tills på torsdagen då jag åkte till fjällen med älskling, pappa, famor , farfar och micke. Det var så skönt att få åka iväg med älsklingen och bara vara där, vi åkte skoter på dagarna och en dag så var vi och fiska eller pappa och älskling fiskade och jag kollade på, fiska är inte min grej men som sagt vi tog de bara lugnt och vi fick leta påskägg också. Hahah de är något man bara måste göra så jag och älskling sprang runt där och letade som galningar. Vi var där till på måndag sen började skolan på tisdag men sen var jag magsjuk hela veckan och helgen så jag var bara hemma.

Idag har jag varit i skolan och nu sitter jag hemma hos pappa och väntar på att jag ska träna om ett tag :)
Neej nu ska jag fixa lite saker. Puss


Sol :)

Äntligen har våren kommit, så skönt med sol nu är det bara sommaren som fattas :)
Tänkte berätta lite vad som hände igår, jag åkte till skolan och självklart försov jag mig så jag vaknade halv 7 och mitt tåg gick tjugo i så det var bara att sätta på sig kläderna och springa och ja jag hann. Började vid 8 gjorde ett prov sen åkte jag hem till älskling för hans kusiner kom hem från att ha varit utomlands i 2 månader så väl när dom kom så satt vi ute och pratade och hade det mysigt. Senare på kvällen så åkte jag till Louise och fixade mig sen så åkte vi till en fest va där ett tag sen blev vi hämtade av deras vän som skjutsade oss till en annan fest där min hjärtis var, blev inte där så länge för hjärtis ville hem så vi gick hem till honom.
Idag ska jag bara ta det lugnt med älskling, vi ska iaf färga mitt hår :)

Saknar dig vännen!




Ha en toppen dag!

April

Hallojsan nu är jag tillbaka här och jag kan lova er att det inte kommer bli några mer pauser mellan alla inlägg, för nu har jag fått en liten mini data av pappsen :) Så den kan jag ha med mig överallt.
Det har inte hänt så mycket under dom här dagarna jag inte har bloggat utan jag har bara pluggat och varit med min älskling. Sen har jag fixat allt med skolan för nu´är allt bestämmt att jag ska byta skola och det ska bli riktigt skönt men jag måste tenta av 3 kurser på sommarlovet men det är värt det :)
Just nu sitter jag hemma hos hjärtis och fixar lite med min nya data tex. ladda ner msn och sånt.
Det blir iaf en lugn kväll med film och plugg.

Ha en trevlig kväll :)

Den här datan fick jag!


RSS 2.0