27 Mars

Godmorgon :) hoppas alla sovit gott, men det har tyvär inte jag gjort börjar bli sjuk igen . Ont i halsen förkyld och så känns det som att jag kommer bli magsjuk :/ Vill bara ligga kvar med älskling i sängen just nu, Men det blir inte till att stanna hemma idag inte har ett prov som jag måste göra i skolan och hade ingen aning om det heller utan fick reda på de nu på morgonen när jag pratade med Jennifer. Aja bara hoppas att det går bra. Min dag idag kommer se ut; skola mellan 12:40 till 17:00 sen när jag kommer hem ska jag duscha, äta och fixa mig sen ska jag träffa Evelina :) får se vad vi hittar på!

Pussar och Kramar

Söt

Hallou :) Nu är jag hemma igen, min dag har varit super hoppas eran också.
Vad har jag gjort idag jo jag mötte min vän Louise efter att hon slutat skolan så vi gick och solade, så nu är man lite brun också sen gick vi och köpte glass. Mums :) Min pälsk kom och hämtade upp mig hemma för han skulle till net on net för att köpa någon och vet ni vad jag hittade ?
Jo denna lilla söta datamus, min söta underbara älskling köpte den till mig :) <3



Nu har jag och älskling precis ätit så nu ska jag gå ut till honom för han kollar på tv. Puss


26 Mars

Jaaaa solen har kommit fram igen, min dag är räddad :)   Min dag igår började med att jag gick i skolan mellan 12:10 till 15:15 men jag var tvungen att gå tidigare eftersom att jag skulle på mötet som jag sa i förre inlägget, jag mötte mamma och vi gick till skolan satt och pratade med dom ungefär en timme. Det gick helt okej men vet inte om jag kan börja i tvåan där för det är 6 kurser som dom har läst nu i ettan som inte jag har läst. Men jag får hoppas att dom gör ett speciall schema för mig för jag är klart med vissa kurser som dom ska läsa i tvåan och trean. Men vi får vänta och se! Efter det så fick jag pengar, äntligen haha.  Så jag köpte ett par skor och två sommar tröjor :) visar i nästa inlägg.
Nej nu måste jag plugga. Ha en sån bra dag :)


25 Mars

Godmorgon :) solen är uppe och jag är på jätte bra humör. Har inte så mycket att skriva mer en att dom här dagarna jag inte har bloggat så har jag tränat och varit jätte skoltrött, urrsch vet verkligen inte hur jag ska klara dom sista månaderna. Men det är väl bara att stå ut, jo idag ska jag kolla på en ny skola som ligger här o bålsta för att jag inte orkar sitta och åka två timmar varje dag när jag bara kan ha 3 min till skolan så vi får ta och se om dom vill ha lilla mig där :) Hoppas!
Nej nu ska jag iväg till skolan för att bara vara där i ungefär två timmar, men men.

Jag och pälsk <3



Ha en underbar dag i vårsolen :)

Söndag

Hejsan allihoppa :) hoppas ni haft en toppen helg för det har jag haft, gick upp sisådär runt halv tolv idag och självklart sov jag hos älskling, så jag gick hem till mig för han  skulle iväg. Gosa ner mig i soffan och kollade på tv sen kom älksling hem till mig så kollade vi lite på datan för jag letar efter ett par snygga sommar skor men självklart hittar jag inga :/ Just nu sitter jag hos pälsk och vi ska väl åka och hämta mat snart jag ska äta på sibylla och älskling ska äta pizza, min snälla pappa gav oss pengar så att vi kunde köpa lite mat och självklart blir de skräpmat ;D
Längtar så mycket till sommaren!
 

Lördag

Hejhej :) Min dag igår var helt okej träffade en vän som jag inte har träffat på 3 månader av vissa saker, men nu är allt bra. Det var verkligen roligt att träffa dig vännen :)
Jaa som sagt idag har jag inte gjort så mycket bara tagit de lugnt framför tv med mig själv, sen blev det middag hos älskling det va super gott. Så nu sitter jag hemma hos älksling han spelar tv spel och jag sitter här han är alltid "lika" rolig ;D haha. Jaa ikväll blir det en lugnt kväll med hjärtat framför tv:n.

Ha en toppen lördag!

Fredag

Hejsan :) hoppas ni har en underbar fredag, jag vaknade iaf upp med älskling vid 1 sen lagade vi våfflor, mums! Dom blev riktigt goda, just nu sitter jag hundvakt åt min farmors kompis hundar så söta. Har inga planer för kvällen tar den som de kommer .

Hanny & Mini


Pussar

:)

Tänkte bara säga det att de va min kära vän Ninni som bad mig skärpa mig med uppdateringen nu så jag ska försöka göra det, förstår att du vill veta vad jag gör om mina dagar vännen :) Om ni inte visste de så bor min bästa vän Ninni i holland :/ och de är väldigt tråkigt, saknar dig vännen!
Jaa jag har inte gjort så mycket utan allt har blivit knas så jag väntar bara på att pappa kommer hem så att jag kan snacka lit med honom så kanske allt känns bättre! Jag som igentligen måste sova nu eftersom att jag ska upp kvart i 6 imorgon bitti, så bara hoppas på att jag orkar upp.

Sov så gott allihoppa :)


Vill ha

Gud vad jag vill ha denna hund, de är min farmor kompis hund. Lilla hanny :)


Inlägg

Hejsan och förlåt för dålig uppdatering men har inte orkar bloggat dom har dagarna.
Kan berätta lite som har hänt, jo de är så att jag och älskling firade ett halv år i söndags så mysigt vi hade de och gud vad tiden har gått fort. Underbart att ha en sån bra pojkvän :)
Sen har jag bara haft skola varit med vännerna på helgen sen har de inte hänt så mycket mer.
Just nu sitter jag helt ensam hemma hos min pappa och lyssnar på musik sen får vi se vad jag ska göra ska nog lägga mig ska upp tidigt imorgon :/ Suck! Men de är iaf fredag, vilket betyder HELG :) skönt skönt.

Ha en bra kväll pussar :)


<3

Älskar dig så hilma mycket Christoffer, du har alltid ställt upp för mig från första början vi blev tsm. Du är den perfekta pojkvännen jag har letat efter, visst det går lite upp och ner ibland för oss men det göre för alla och vi löser det alltid. Du är så underbar på alla sätt, jag vill vara din förevigt och ingen annans för de är dig jag älskar att vakna upp med på morgonen och känns din underbara doft. Du gör mig trygg i din närhet <3

Den kärleken vi har till varandra finns bara mellan oss.



Fredag

Yeeesh fredag :) Jaaani vad har jag gjort idag ? Jo jag vaknade upp med min underbara pojkvän vid halv tolv sen gjorde jag frukost till oss sen kollade vi på någon film och hade det mysigt, så nu sitter jag hemma hos mig och självklart är jag ensam hemma idag och inatt :D så min älskling har lovat att äta middag med mig sen så kommer min underbara vän Mimmi så vi ska förfesta här sen får vi se vad kvällen bjuder på förnågot :)

Ha en underbar helg :)


Torsdag

Hallojsan :) Jag har tyvär som vanligt inte hunnit skriva något inlägg eller har inte haft något att skriva om.
Igår så började jag måla om mitt rum, äntligen säger jag bara. Lägger upp bilder sen när allt är klart i mitt rum, Jaah min dag idag började med att min kära pojkvän ringde mig kvart över nio och självklart pratade jag i sömnen jag vet inte ens vad jag sa men det va nog inte mycket jag sa iaf, får jag hoppas iaf ;) Sen har jag myst med pälsk som kom hem idag sen hjälpte han mig och målade, snäll som han var så sjuktsade han mig till min farmor och farfar som bjöd mig på pannkakor MUMS! Och nu har jag precis kommit hem från ICA va där och köpte godis till mig och älskling som ska mysa ikväll framör tv :) Jag är fortfarande sjuk och vill inte vara det längre har varit det i tre veckor nu...

Ni får ha en underbar kväll !

<3

Du gör mig verkligen så lycklig älskling, du vet att du är den ända för mig det finns absolut ingen som dig. Utan dig vet jag inte vart jag skulle stå idag, du har räddat mitt liv hjärtat! Jag trodde aldrig att jag skulle få träffa en sån här underbar kille men det gjorde jag och jag kan säga att jag inte alls ångrar den där "lilla resan" som jag och en vän gjorde till er för det var då allt började. Jag älskar dig Christoffer <3<3

Onsdag

Ännu en onsdag hemma, börjar bli lite tråkigt nu kan jag säga och det blir ju inte bättre när man ser hur mycket snö det har kommit heller GE OSS SOMMAR! ;D . Men iaf försov mig imorse till mitt möte men hon var ändå lite sen själv så det var tur så nu har jag precis kommit hem från mötet, tänkte sitta här ett tag sen gå och måla lite sen åka till min farmor och farfar för att plugga lite och prata lite med dom :)

Ha en toppen dag !

----

Allt var verkligen bra innan den dagen för ungefär två år sen inträffade, jag kunde inte riktigt fatta det. Att just det hade hänt mig fattade jag när jag var hemma för mig själv, då mina tänkar bröjade flyga runt i huvudet och jag började tänka. Jag höll det för mig själv hade svårt att sova och sånt men visste aldrig vad eller vem jag skulle det till.
Hela mitt liv blev inte som det var innan det hände, det är massa saker med mig själv som jag tycker är jätte jobbigt pågrund av just det.. Men jag har en underbar pojkvän och en underbar pappa som alltid har ställt upp på allt och alltid finnas vid min sida vad som än händer, vill bara säga till er att jag älskar er över allt annat
. Ni betyder så otroligt mycket <3





Tisdag

Förlåt för dålig uppdatering har tyvär inte haft tid att sitta vid datan :/  men får börja bättre mig lite!
Ska kanske ta och berätta lite om helgen, i fredags så hade Millan fest och den var verkligen lyckad och rolig :) jag och pälsk hade iaf roligt påvägen hem även fast det inte är långt, haha ;) På lördagen var vi helt slut så jag gick upp till ICA och köpte lite gott gott till oss två eftersom att älskling va lite trött och sov. Vi hade det myspys på kvällen med film och självklart var vi själva hemma hos mig så det var skönt! Söndagen vad också en slapp dag vi gjorde inge speciellt tog det bara lugnt då också.
Igår så var det dags för skola igen, fy kan jag bara säga har hämnat efter så mycket nu när jag har varit sjuk men vad ska man göra för idag var jag hos läkaren och fick reda på att jag har virus i kroppen och måste vara hemma tills jag blir frisk och kan inte gå till skolan :( så alltså ännu en vecka utan skola, när man väl är frisk då vill man vara sjuk och bara slippa skolan men nu när man är sjuk då vill man inte det men men det är bara att ha tålamod.

Just nu sitter jag här helt själv hemma hos min pappa för älskling har åkt till lägenheten i tumba, kommer inte se honom på två dagar.. Känns så konstigt när han åker bort ibland för vi sover med varandra vajre natt men det är väl bra att vara ifrån varandra också :)
Nu ska jag ta och plugga lite. Pussis


Fredag

Äntligen fredag , skönt skönt. Men är fortfarande sjuk så jag va hemma idag med men börjar må lite bättre iaf så det känns bra, Jaaah ni jag var uppe innan 7 idag för vi sjöng för älsklings systers kille som fyller 20 år idag :) Tänk om jag och kunde fylla 20 nångång, haha ;) Jag och älskling gick och la oss igen och vaknade vid kvart över 11 då gick vi upp och började städa lite eftersom att det blir fest ikväll, runt två tiden gick jag hem till mig för att börja fixa mig och är inte klar en på ett tag.

Hoppas ni får en trevlig fredag :)

Tordag

Äntligen torsdag vilket betyder att det snart är helg, skönt :) Men jag är fortfarande sjuk så det blev ingen skola idag heller utan ska bara tare lugnt så att man är frisk tills imorgon då jag och min pojkvän är bjuden på fest. Har inte så mycket att berätta utan nu ska jag fixa iordning mig sen ska jag till mig älskling igen.

Längtar så mycket till sommaren :)
None

Träning

När jag kom hem till älskling efter att han hämtat mig på träningen så hade han tänt ljus i badrummet, myspys ;) Nu har jag äntligen hoppat ner i sängen efter en jobbig fotbollsträning, skulle nog ha stannat hemma ist eftersom att jag är sjuk och har varit det i över en vecka men dum som jag var så ville jag åka och träna iaf bara för att jag inte hade varit där sen dom började köra igång igen. Men men jag får skylla mig själv för de, nu ska jag mysa med älskling som ligger här brevid mig och se om jag mår bättre imorgon eller om jag stannar hemma. Pälsk har lovat att ta hand om mig, han är så snäll och underbar på alla sätt. :)

Nu ska vi mysa, sov gott !

:)

Nu har jag iaf inte tråkigt längre för nu ligger jag i sängen hos älskling, vi har fixat lite med våran design. Dom blev skit snygga :) Har inte så mycket att skriva just nu mer en att jag och pälsk ska gå och äta lite gotti gotti.


Puss och kram syns på stan.

Tråk

Har jätte tråkigt just nu, sitter vid datan och lyssnar på musik på MTV. Min pojkvän var förbi här ett tag nyss men han gick hem efter att ha hjälpt mig med min design :) tack älskling! Så nu funderar jag på att gå hem till honom och mysa lite mår fortfarande inte bra, har börjat få ont i huvudet också så det blev inge möte som skulle ha behövt gå på :/ Har kollat lite på tatto vill så gärna skaffa en ;)

Vill ha en text i nacken som ska betyda något till min pojkvän.


.......

Kan inte fatta att du var en sån, du som alltid har ställt upp och alltid lyssnat på mig när jag varit ledsen eller bara vill prata om saker. Men så visade det sig genom alla åren som gått att du inte var det som kunde vara tyst, det spelar ingen roll om du var full för man går inte bakom ryggen på sin "bästa vän" som du sa att vi var. Du måste lära dig att kunna hålla tyst. Jag saknar dig men nu vet jag hur du är och vet inte om vi kan bli vänner igen pågrund av det.

Onsdag

Det blev tyvär ingen skola idag, kände mig inte så bra när jag vaknade imorse så jag låg kvar och sov. Jag vaknade runt halv tio av att tottes alarm ringer då fick jag veta att han skulle till IKEA och kolla på lite saker sen skulle han kolla på en ny mobil,  jag fick inte följa med så jag gick hem till mig och pluggade och sitter fortfarande här :) Har förökt fixa min blogg design men det går verkligen inge vidare för mig så jag får ta och fråga min älskling om hjälp sen men jag fattar iaf lite hur man gör !
Igår när jag kom hem från skolan så låg totte och sov men jag väckte honom så vi åkte till kista och kollade lite och älskling köpte ett par byxor och självklart fick jag va med och välja :) Sen åkte vi till jakan för jag skulle leta efter ett par pumps men hittade inga :/ så vi åkte vidare till barkarby och så gick jag in på belleshoes och självklart hittade jag mina efterlängtade skor :) så jag fick med mig ett par skor och ett fest linne med mig hem och älskling köpte byxor och en jätte fin tröja.

Nej nu måste jag börja göra mig iordning har möte kl 14:00.
 Ciao


Tisdag

Hann inte skriva något igår för jag hade fullt upp med skolan sen var jag så trött så jag bara tog det lugnt! 
Igår så gick jag i skolan mellan 8:00 till 15:15 så jag var väldigt trött plus att jag fortfarande är sjuk och varit det i över en vecka, när ska jag bli frisk ?!  När jag vaknade imorse så kände jag hur ont i hela kroppen jag hade och jätte förkyld jag ville bara ligga kvar i sängen med hjärtat men åkte till skolan iaf för att ge det ett försök så nu sitter jag i skolan och har min första lektion som är engelska men jag blir nog inte kvar här resten av dagen utan åker hem och vila upp mig så att jag blir frisk nån gång.  Nej nu ska jag sätta igång och plugga lite, är klar med reportage som man tydligen skulle göra på lektionen men jag gjorde det hemma så jag ligger före alla andra så jag ska börja med saker jag har missat.

Urrsch det har kommit mer snö vill ju ha sommar :) ge mig sommar NU!
En bild från när jag och älskling firade 5 månader, riktigt mys var det.


Äntligen framme

Jag hittade äntligen någon rolig vän till slut :) hahah, Jag och Malin åkte iaf till jakan för jag skulle kolla på byxor och hon kollade lite bara. Jag fick med mig hem ett par skit snygga byxor som jag hade kollat på innan så vi var inte där så länge för jag behövde inte prova dom heller, sen blev det att åka hem och säga hejdå till älskling som skulle åka till lägenhet i tumba och säga hejdå till Daniel så jag gick hem till mig och började plugga svenska och engelska som ska va inne imorgon och fick det klart så det är skönt, men jag hade det så tråkigt hemma för jag är alltid van vid att min älskling är med mig eftersom att vi sover med varandra varje dag och nu skulle jag få sova själv men så skickade han sms och sa att han Daniel inte skulle komma till tumba så då fick jag mig en liten idè att jag skulle åka till honom ist så att han slapp sova helt själv, haha och det gjorde jag men pälsk tyckte att jag skulle stanna hemma för det tar endå nästan 2 timmar att åka för mig men nu har jag precis kommit fram till tumba och ska gå och mysa och kolla lite på tv med älskling men jag lär nog somna och jag kommer sova gott för jag sover med älskling :)


Hoppas ni sover gott !

Sol

Solen skiner ute :D shoh nu blev min dag räddad iaf.
Hoppas ni hade en trevlig lördagskväll för det hade jag. Min älskling och jag var först barnvakt åt min två kusiner jag kan säga att jag var helt slut efter att sitta barnvakt åt dom men vi hade det jätte mysigt :) När farmor och farfar kom och hämtade mina kusiner så tog vi bilen till ICA för att köpa godis sen hem åkte vi hem till mig eftersom att vi va själva där, vi kollade på film och myste. Du är underbar Christoffer <3
Just nu så försöker jag få ut någon av mina vänner för att ta en promenad men alla är så tråkiga så jag ringde till min farmor och kollade vad hon skulle göra, dom skulle ut på isen så jag kanske följer med :)

Puss & Kram

RSS 2.0