Skola

Godmorgon :) Kan säga att jag är sjuk trött och vill bara att dagen ska vara slut så att jag får åka hem och lägga mig i sängen. Vaknade kl 6:00 av alarmet sen vare bara att ta sig upp ur sängen och fixa sig, när jag skulle låsa dörren så hittade jag självklart inte mina nycklar så jag ringer till pappa och säger att han måste vända och åka hem igen och låsa dörren de man fick till svar var att han la på luren. Hahah jaa snällt pappa ;) Fick skjuts av min älskling till tåget vid halv sju så nu sitter jag i skolan och har småföretagande B. Nej nu måste jag förtsätta med mina uppgifter så att jag blir klar med dom.

Ha en bra dag :)


24 Maj

Nu är jag hemma igen efter en underbar helg med min älskade Christoffer :) Jag har verkligen inte haft tid att sitta vid datan när jag varit på landet för jag har gjort en massa skoj med min älskling.
Vi åkte i fredags och kom fram runt 7 ungefär då stog maten färdig som farmor lagat, gott var det. Sen blev det till att spela lite kort sen kom en vän över som bor där som jag inte träffat på två år, det var riktigt trevligt. Kan säga att jag och älskling hade det roligt i bilen på vägen upp , hahaha ;)  Lördagen så fick vi besök av pappas kusin och hans pappa vi fikade och pratade. Senare när dom hade åkt så åkte jag, älskling, pappa och farfar och fiskade och självklart så vare bara älskling som fick en fisk, jag var inte så intresserad av de så jag hittade jätte söta yngel hahah. Där satt jag på en sten och kollade på dom medans dom andra fiskade. Idag så sov vi ut sen packade vi ihop våra saker och åkte hem så nu har jag hunnit solat lite idag också. Det var min underbara helg <3

Ska lägga in lite bilder men vet inte vart kameran har tagit vägen, så jag lägger in någon bild senare när jag hittat den :)

Puss & Kram

22 Maj

Godmorgon  :) Har tyvär inte hunnit skrivit så mycket som vanligt men det har varit mycket nu på sistonde med skola och allt. Men allt är toppen med mig iaf, kanske kunde vara lite bättre ;) men det blir de nog när jag träffar älskling sen. Jaa ni om ni kanske kommer ihåg att jag pratade om att byta skola så hoppades jag på att få börja i tvåan men de såg inte så ljust ut eftersom att min skola där jag går nu och den andra skolan har läst kurserna olika så dom hade läst 6 kurser som min skola har lagt i 2:an och 3:an så nu har jag bestämmt mig att jag ska gå ettan igen läsa dom kurserna jag inte har läst och sen kanske i tvåan ska jag lästa både 2:ornas och 3:ornas kurser om det går ihop, har läst väldigt många kurser dom har i 2:an och 3:an så det blir nästan inge skola då :) men det är skit tungt att gå om ettan och de är väldigt synd att skolorna inte har samma kurser på samma år, men men sånt är livet :)
Jaa vad hände idag jo jag ska börja packa och fixa mig för jag och min älskade Christoffer ska till mitt land hela helgen, ska bli riktigt mysigt :) skriver kanske senare när jag sitter i bilden.


Puss

13 Maj

Äntligen är Nationella del 1 i matte avklarat, de kändes sådär om jag får säga det men bara på att hoppas att det gick bra. Vi började med NT kl 9:30 till 11:00 sen hade vi svenska i en timme sen fick vi sluta, skönt! Så nu sitter jag hemma och målar mina naglar, senare idag blir det träning som gäller :) Har inte så mycket att berätta just nu , eller JO jag och älskling har 8 månader på fredag :D dom underbaraste månaderna <3

Finns ingen bättre en dig hjärtat!



Hejsvejs ;)

12 Maj

Godmorgon! Hoppas ni har sovit gott, själv så har jag sovit helt perfekt då jag har hjärtat vid min sida. Både jag och älskling var super trötta imorse så vi låg kvar i sängen ganska länge så det blev bara att slänga på sig kläderna och sen gå till tåget. Just nu sitter jag i skolan och har engelska lektion, ska fixa lite uppgifter jag inte har lämnat in än, Senare idag ska jag bara plugga och plugga sen kommer min älskling till mig så då får vi se vad vi hittar på :)







Hoppas ni får en bra dag ! :)


Valborg

Min valborg var hur trevlig som helst, jag var hos min älskling och vi grillade med hans familj plus hans systers vän och hennes pojkvän det var jätte mysigt . Vi tog det mest bara lungt gick och kollade när min farfar sjöng :) sen gick vi hem igen eftersom att älskling inte mådde så bra och satt och spelade lite kort! 
Min helg har varit toppen, jag har varit i krägga hos älsklings vän där vi hade de mysigt och badade tunna och spelade poker :) Sen blev jag och älskling bjudna på missdag hos min farmor och farfar mysigt värre.
Jaa tyvär ingen skola för min del idag då jag tillbringat kvällen och lite av natten på sjukhuset, vill tyvär inte berätta varför det behåller jag för mig själv och min älskling. Vill bara säga tack till min älskling som alltid ställer upp för mig även fast han också fick en chock igår som jag, älskar dig hjärtat!
Neej nu ska jag ringa min farmor och farfar och se om vi ska börja röra oss till sjukhuset, vill inte bara sitta hemma och vänta hela tiden..

Ha en underbar dag :)


RSS 2.0