4/12

Halloj :)
Jaa ni vad har hänt sen i tisdags, jo de ska jag berätta :)



Tisdagen bestod av att gå till skolan men självklart så var det krongel med tågen så jag missade första lektionen sen fick jag veta att jag inte hade min sista lektion lite trist, men man säger inte nej till att ha en dag utan skola! Va också hos tandläkaren och det gick bra, men nu måste lilla jag sluta att äta godis och dricka läsk ;D Bli nyttigare! Sen blev våran älskade Gibson 9 veckor, tiden går fort. Vi har redan haft honom i snart två veckor!


Onsdagen så fyllde mitt hjärta år och jag hade igen skola då heller för klassen skulle åka in till stan hela dagen på en lektion som jag inte hade , så jag och bejb vaknade upp med varandra och jag sjöng för honom och gav honom en present av mig och hans mamma! Han har redan fått sin present av bara mig och jag gav honom en jätte fin kamera :) under morgonen så begav vi oss till vetrinären med hans kusins hund som inte mådde någon bra. Sen åka jag och älskling vidare till ikea där vi mötte upp hans pappa och morfar där dom skulle handla hans presenter och självklart fick han lite mer saker av mig på ikea :)


Torsdagen skulle jag till sjukgymnasten men min pappa kollade fel på datumet, haha bra jobbat ;) så jag var bara hemma med älskling.


Jaa och nu äntligen fredag, idag har jag varit i skolan, gick även förbi djuraffären för att köpa en liten jacka eller vad man ska säga till Gibson :) sen har jag bara varit hemma, har våran lilla sötnos i knät nu :) är så himla lycklig med mitt liv:D


Den svartvita hunden är min och älsklings :) Lilla Gibson !
Här är han åtta veckor, han och hans bror som heter kompis ute och leker :)


1 December

Halloj! :)
Har tyvär som ni kanske märkt inte haft tid till att skriva, jag och min pojkvän har fått hem våran hundvalp idag. Idag har vi haft honom i 1 vecka :)
Jaa vad har hänt sen sist, i helgen så var jag i bålsta för att fira min älskling med hans syster och hennes kille sen har vi varit och ätit middag hemma hos min mamma. Det har varit en supger mysig helg.
Just nu sitter jag hemma hos min pappa och väntar på att klockan ska bli 3 för jag har nämligen tandläkartid :)


tand3

Hörs senare !

RSS 2.0