packa

Hejsan alla blogg läsare !
Jag har precis kommit hem, åkte till fotbollsträningen alla var där men sen funkade inte lamporna så då vare bara att åka hem igen. Så jag fick skjuts hem från Emelie i laget eftersom att jag hade glömt mobilen hemma, gick hem sen vare bara ut och springa. Sprang ungefär 40 min det var ju jätte halt ute.
Imorgon åker jag till fjällen efter skolan och det ska bli sjukt skojj, jag kommer dock inte ha tillgång till någon data tråkigt tråkigt. Så jag får skriva extra mycket när jag kommer hem och berätta om allt som jag och Amanda har gjort.

Skoldagen !
Efter att jag hade varit hemma hos Amanda på lunchen så var det dags för fördjupning så då blev det till att plugga lite Matte. Sen blev det SO men jag gick runt och snackade med alla andra, haha typiskt mig när jag har tåkigt på lektionerna. Sen blev det Matte igen fick inte så mycket gjort för jag och Sandra satt och skrattade åt Jocke i min klass som höll på att göra någon rapplåt till rektorn som han ska sjunga på skolavslutningen. Har aldrig skrattat så mycket !
Jag har fått mina modell bilder nu, lägger upp dom med nästa inlägg för nu måste jag plugga,duscha och packa för det har jag inte gjort ännu.
Hoppas ni har haft en bra dag allihoppa :)

Kramar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0